Adidas Alpha bounce | Alpha loopschoenen | Near Foot Testing

Posted by skqadmin 28-04-2018 0 Comment(s)

 

 

Vandaag delen we met u Adidas Alpha bounce Alpha Running Shoes! Als je het woord hardloopschoenen hoort, vraag je je misschien af ​​waarom het een paar hardloopschoenen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Als een paar loopschoenen zelf moeten de kenmerken hebben: om schokabsorptie te bieden, zorgen voor stabiliteit, bieden motion control drie categorieën. Dit paar schoenen moet schokabsorberende hardloopschoenen leveren. Dit komt omdat het een bounce-materiaal heeft en het gevoel van de bounce beter is dan dat van de boost, en het is harder dan Adiapiprene.

 

 

Het hoort bij het type demping met duidelijke feedback. Het zal je geen vol gevoel geven, maar het effect van rebound. Echt goed. Dus dit is een niet-professioneel niveau van hardloopschoenen, om dit niveau te bereiken is al heel goed.

 

 

 

 

 

 

 


De body is gemaakt van lichtgewicht, ademend FORGEDMESH naadloos gaas, dus het lichaam van de schoen is meestal lichter en de stabiliteit is relatief slecht.

 

 

 

 

 

 

                                                    Teen detail

 

 

 

 

 

 

 


De letter Alphabounce wordt afgedrukt op de mond van de schoen en het witte lettertype wordt gecombineerd met de kleur van de neus.

 

 

 

 

 

 

 


                             Er zijn drie balken diagonaal boven de schoen

 

 

 

 

 

 

 


                                                 binnenzool

 

 

 

                 

                                     

             

 

                                                         zool

 

 

 

 

 

 

                                         Paardenmerk buitenzool

Leave a Comment