Adidas Ball 365 X 2018 - Feitelijke test - Buitenshuis basketbalschoenen

Posted by skqadmin 11-05-2018 0 Comment(s)

 

 

Vandaag zal ik iedereen meenemen om Adidas ball 365 X te testen.

 

 

 


Adidas Ball 365 X werkelijke beoordeling

 

 

De laatste jaren zijn superhoge schoenen ons niet vreemd, maar Adi's sportschoenen lijken voor het eerst meer te gebruiken dan de hoogte van de enkel.

 

 

 

 

 

 

 

De schoendekking van de Adidas bal 365 X is gemaakt van een flexibel materiaal gevuld met een kleine hoeveelheid schuim. Dubbelzijdige geleiding kan worden vastgemaakt in de gesp op de hiel van de sneaker. En aan de voorkant van de schoendekking zit een zwarte haak, gehaakt aan de bovenste kabel.

 

 

 

 

 

 

 


Omdat de elasticiteit van de schoendekking meestal zonder druk op de buitenste zijde wordt gebogen, is de gesp van de schoendekking veel gereserveerd.

 

 

 

 

 

 


Het heeft tenslotte de 30 graden overschreden en we zullen de overschoenen tijdelijk uittrekken.

 

Zonder schoenovertrekken wordt het intensieve schoenvetersysteem van de Adidas-bal 365 X voor iedereen getoond. Het kan gezegd worden dat super schoenen en echte schoenen ervoor zorgen dat de Adidas bal 365 X meer op een paar kleurrijke wandelschoenen lijkt.

 

De kleur tussen oranje en roze is ook uniek en de luxe zolen maken deze schoenen cool

 

 

 

 

 

 

 

Het unieke ontwerp van de tong van de Adidas bal 365 X maakt het mogelijk om het aan de buitenkant te plaatsen, waarbij het de zijkanten van de bovenkant omhult, volledig tegenovergesteld aan de traditionele tong.


Ten eerste is het materiaal van het bovendeel niet erg hard, en ten tweede is er een net aan de buitenrand aan de rand van het bovendeel, en de buitentong is ook vol van stevigheid, en de strakheid van het kant heeft geen beklemmend gevoel op de wreef.

 

 

 

 

 

 

 

Het Adidas ball 365 X-bandsysteem is verdeeld in twee delen.

 

 


De eerste is de onderste helft, waar het nylon touw door de bovenkant loopt en het gat vormt waar het veter doorheen gaat. Beide schoenveters gaan door

 

 

 

 

 

 

 


Beide zijden van het neuskaplichaam zijn aan beide zijden voorzien van holle bovenzijde en aan de binnenzijde een gaasdoek. Het ventilatie-effect is erg goed.

 

 

 

 

 

 

 

Het holle uiterlijk van het bovendeel is als zwarte strepen en het oppervlak is bedekt met vezels. Het ziet eruit als een high-end sfeer.

 


Na af te wijken van de mechanische rebound, noemde Adi het nieuwe elastische dempingsmateriaal Bounce met dubbele dichtheid.

 

 

 

 

 

 

 


In het bijzonder heeft het stuiterende effect van de Adidas ball 365 X geen sterk hi-geluid, maar het heeft sterke feedback als het onder grote druk staat en het zal zeer gelaagd en erg zacht zijn na de landing. Er komt geen lift omhoog gevoel te zacht

 

 

 

 

Leave a Comment