Beoordelingen | Adidas PureBoost 2018 | Praktische hardloopschoenen

Posted by skqadmin 10-05-2018 0 Comment(s)

 

 

Adidas PureBoost-serie wordt altijd kleine kokosnoot genoemd. Het stijlvolle uiterlijk is ook een belangrijke reden voor zijn populariteit. Vorig jaar was het al PureBoost 2017. Wat vind je van dit paar schoenen? Vandaag heb ik met dit paar Adidas PureBoost 2017 gelopen en gemeten. Geïnteresseerde schoenliefhebbers willen misschien gaan kijken.

 

 

Hoe Adidas PureBoost 2017

 

 

Het bovenwerk van Primeknit is ook uitgerust met een nieuwe boventextuur en drie donkere lijnen om de menselijke natuur, het aanpasbare voeteinde van de voet, de buitenzool van gaas, een flexibelere en comfortabelere touch te laten zien.

 


Het leert niet alleen de vouwtong van YEEZY BOOST en het innovatieve schoenveterontwerp, past zich aan verschillende voetvormen aan en verlicht stress. Meer uitgerust met "dynamisch hielsysteem" voor een uitstekende ondersteuning van de bovenkant. Of het nu een gevoel van voet of ontwerp is, het is aantrekkelijk genoeg.

 

 

 

 

 

 

 

Adidas PureBoost 2017 beoordelingen

 

 

  • buffer

 

 


De traditionele Adidas heeft een volledige palmboost en comfortabele voeten. Het gebruikt dezelfde boost met volledige boost als UB, die ongeveer dezelfde dikte heeft als UB, dus de rally veroorzaakt door het lopen is op zijn plaats.

 

 

 

 

 

 

 

  • bescherming

 

 


Primeknit-vamps moeten iedereen bekend voorkomen. Laten we het hebben over het ontwerp met drie staven van het PB-bovenwerk. Het is niet geborduurd en is niet te heet, maar het is erin verwerkt en mengt zich direct met het bovenste deel van de PK. Deze intrekbare tong is zeer geschikt voor de hoge wreef.

 

 

 

 

 

 

 

  • Slijtvast

 

 


Zoolmateriaal is algemeen, geen paard, slijtageweerstand natuurlijk, maar dit is ook een veel voorkomend probleem van BOOST-schoenen, super dempingsprestaties, maar de slijtvastheid is nog niet perfect opgelost, dit is de grootste spijt van dit tijd. een paar schoenen.

 

 

 

 

 

 

 

  • standby

 

 


Dit paar PureBoost is meer dan voldoende voor casual hardloopschoenen, maar door gebrek aan ondersteuning en slijtage is hardlopen over lange afstand niet genoeg, dus draag het niet voor een lange tijd.

 

 

 

 

 

 

 


Is Adidas PureBoost 2017 het waard om te kopen?

 


PureBoost 2017 geen binnenzool, voel me los, de boog is heel vreemd, maar acceptabele, zachte zolen hebben zo cool

 

 

Het algehele uiterlijk van het model uit 2017 is veranderd. Als casual schoenen is dit gevoel voldoende. Over het algemeen is dit de moeite waard om te kopen.

 

 

 

 

Leave a Comment