Light Tank - 2018 Adidas Harden Vol.2 Werkelijke evaluatie

Posted by skqadmin 09-06-2018 0 Comment(s)

 

In de afgelopen twee seizoenen is het optreden van James Harden, de 'grote baard', voor iedereen duidelijk, en zelfs veel fans die van hem houden, hebben gelachen dat Harden de MVP-award van tevoren heeft opgeschort. De kenmerkende laarzen onder zijn voeten zijn ook vervangen door Adidas Harden Vol.2. Zal dit nieuwe paar schoenen je meer krachtige gevechtsprestaties brengen?

 

 

 

 

 

 

 

Naadloos aansluitende, goed gesloten voeten

 

 

 


Harden Vol.2 heeft het ontwerp van de middelste bende overgenomen. De totale hoogte is matig, met zowel flexibele flexibiliteit als stabiele bescherming. Het meest intuïtieve gevoel na de bovenvoet is dat het gepersonaliseerde schoenvetersysteem de zijkanten van het schoenlichaam erg strak maakt, en kan worden gekoppeld aan de binnenhoes om uitstekende wikkeling te bieden en de voeten stevig te vergrendelen, waardoor de voet in de schoen effectief wordt vermeden. glijverschijnsel binnen. Dit ontwerp is meer geschikt voor de flexibiliteit van de vraag naar enkel, en hoopt ook dat de schoenen vrienden enkelbescherming kunnen bieden.

 

 

Het unieke TPU-coating garen ontwerp van FORGEFIBER is zeer ondersteunend en het is ook tevreden met het grote oppervlak van het ademende bovenwerk dat het effect stabiliseert en voldoet aan de actuele eisen van verfrissend en comfortabel.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sterke demping, uiterst responsief

 

 

 


Hoewel de dempingstechnologie van de aAdidasHarden Vol.2-tussenzool een voortzetting is van de algehele BOOST-technologieconfiguratie, heeft deze een zeer aanzienlijke upgrade in dikte ondergaan. Ik geloof dat alle fans min of meer ervaring hebben met de BOOST-technologie en dat het dempingseffect na verdikking nog meer "lastig" is.

 

 

 

 

 

 

 


Tegelijkertijd is het feedbackeffect van de tussenzool nog steeds erg voor de hand liggend. Een gevoelige reactie, de rebound in de tijd, liet de prachtige "Europese stap" buitengewoon netjes. De balans tussen het totale gewicht en de flexibiliteit van sport wordt bereikt in schoenen en het gevoel van sterke demping en snelle start kan worden gevoeld tijdens de draagervaring.

 

 

 

 

 

 

 


Elke stap kan de multidirectionele tractie voelen die door de buitenzool wordt veroorzaakt. Dit effect is afgeleid van het buitenzoolpatroon van onregelmatige geometrische patronen. Goede anti-slip prestaties kunnen de spelers beschermen die goed zijn in doorbraak. Zelfs als je vaak speelt in het buitenste veld van cement of rubber, zal de slijtvastheid van de buitenzool je niet ongerust maken.

 

 

 

 

Leave a Comment