Loopschoenen - ADIDAS CLIMACOOL VENT M 2018 Evaluatie

Posted by skqadmin 08-06-2018 0 Comment(s)

 

 

Doordringbaarheid

 

 

 

Als een onderwerp van ademend vermogen, raden we zeker een paar "Breeze" hardloopschoenen aan, dus we hebben meteen deze nieuwe Adidas CLIMACOOL VENT M uitgebracht. Als je je de laatste generatie van de zomer van 2017 herinnert, wanneer je dit paar ziet, voel je je heel dichtbij. Qua uiterlijk heeft de vorige versie het airside-ontwerp van de "drie balken" aan de zijkanten geëlimineerd, maar in deze nieuwe versie zien we dat het "Breeze" -systeem opnieuw wordt geüpgraded en dat de "drie balken" worden geretourneerd. Dit moet een zegen voor de Logo Controller zijn.

 

 

 

 

 

 

Als een model voor mesh-ventilatie wordt naast de driedimensionale maas van het bovendeel luchtstroom in de voeten gegoten. Het aantrekkelijkste aspect van het "Breeze" -systeem is het 360-graden ademloze ontwerp, wat betekent dat naast de upper, de tussenzool, verschillende mogelijke posities zoals zijkant, buitenzool en binnenzool zijn uitgehold. Als je niet altijd gelooft dat een paar schoenen de loopvoeten de luchtstroom laten voelen, zal het aantrekken van de Adidas CLIMACOOL VENT M deze wens mogelijk maken, en het zal in een zeer koele staat zijn, tijd.

 

 

 

 

 

Prestatie

 

 

 

Hoewel ademend vermogen werd beschouwd als alle van de Adidas CLIMACOOL VENT M, gaf de Bounce tussenzool ons een betrouwbaar voetgevoel tijdens de werkingstest. Als een andere bekende bufferingstechnologie anders dan BOOST, geeft Bounce me meer echte gevoelens en voldoet het zeer aan de aanvaardbaarheid en duurzaamheid. In de stapsgewijze rebound, met het "windgevoel" van de fans, hoe warm de zomerse hitte ook is, herinneren ze iedereen aan voorzichtig te zijn in de winter.

 

 

 

 

 

 

Hoewel de auteur aan het begin van het project contrasten schreef, als enige luchtdoorlaatbaarheid, dan moet Adidas CLIMACOOL VENT M de beste zijn, tenslotte de afgelopen tien jaar geleden, is het "Breeze" -systeem op weg naar het toppunt van ademend vermogen. Dit heeft natuurlijk geen invloed op het oordeel van iedereen en de keuze van andere ademende hardloopschoenen, omdat de behoeften van elke hardloper niet hetzelfde zijn, de prestaties van de prestaties niet hetzelfde zijn, dus kies een paar hardloopschoenen het belangrijkste.

 

 

 

 

Leave a Comment