Uitpakken | Adidas Energy Boost | Diepte evaluatie

Posted by skqadmin 16-04-2018 0 Comment(s)

 

 

Energy Boost is een goed paar hardloopschoenen voor op de weg. Dit is een paar lange-afstand jogging schoenen met goede demping en terugkaatsingsfeedback.

 

 

 

 

 

  • Vorm 8.5 / 10 punten

 


De nieuwe generatie Energy Boost lijkt nog steeds op een klassieker loopschoenontwerp.

 

 

 

 

 


In één oogopslag heeft Energy Boost echter grote veranderingen ondergaan in het ontwerp van het bovendeel. De energie-verbetering bedekt met TPU thermisch adhesiemateriaal zorgt ervoor dat het er vol technologie uitziet. In vergelijking met Energy Boost 3.0, dat vroeger alleen TechFit-stoffen gebruikte, is het nieuwe bovenwerk altijd een beetje verleidelijk.

 

 

  • Duurzame 8.6 / 10 punten

 

Hoewel er ook veel BOOST-tussenzolen worden gebruikt, is het feitelijke gevoel van Energy Boost compleet anders dan dat van Ultra BOOST. De tussenzool van BOOST en EVA is iets moeilijker en er is geen directe feedback van Ultra BOOST.

 

 

 

 

 


Wat de prestaties van het hogere betreft, heeft Energy Boost grote veranderingen ondergaan. In het verleden waren de TechFit-bovenstukken gemaakt van traditionele stoffen, maar op Energy Boost waren de vierwegelastische stoffen die door Adidas werden gebruikt zeer goed op het bovendeel en waren ze vol elasticiteit. Vrije teen vrije beweging, de voet is niet minderwaardig. Primeknit-bovenwerk van Ultra Boost.

 

 

  • Buffer 8,7 / 10 minuten

 

 


Kijkend naar het Boost-ontwerp van Energy Boost, kun je duidelijk zien dat het meer geneigd is achter hardlopers te rennen. De achterpootversterkingen overtreffen ver de voorvoet.

 

 

 

 

 


Op langeafstandsnelwegen zijn de kussens van Energy Boost erg stevig en de BOOST middenzool kan uitstekende dempingsprestaties bieden gedurende een lange periode.


Overeenkomstige demping is de rebound-prestatie van de tussenzool, BOOST is achterin geverifieerd om eindeloze feedback te bieden.

 

 

 

 

 

  • Ondersteuning 8.3 / 10 punten

 

Energy Boost heeft veel energie gestoken in de bovenste steun, de ringvormige TPU op het vierwegige net, het harde materiaal aan beide zijden van de boog en de FitCounter TPU op de hiel. Vooral in het ontwerp van het pakket voelt de voet goed aan.

 

 

 

 

 

 

Wat de tussenzool betreft, heeft Energy Boost beter gepresteerd dan Ultra BOOST. Hoewel het torsiesysteem ook wordt gebruikt voor anti-warping systemen, is het zeker een meer waardevolle ervaring.

 

 

 

Leave a Comment